Medewerker Kassa – Bouwmaat – Maastricht

Overzicht

Klanten met een tevreden gevoel de deur uit laten lopen. Dat is waar jij voor zorgt als Kassamedewerker bij Bouwmaat in Maastricht. Bied jij onze klanten de beste service?

Wat ga je doen?
Als Kassamedewerker bij Bouwmaat help jij onze klanten voornamelijk bij het afrekenen en het retourneren van de producten. Jij bent het laatste aanspreekpunt voordat zij de winkel verlaten.
Jouw werkdag start om 7 uur ’s ochtends. Je maakt de koffiehoek netjes en opent de kassa. Al snel staan de eerste klanten in de rij. Jij helpt ze met afrekenen en neemt de retouren aan. Je maakt een praatje en attendeert de klanten op de kassakoopjes. Zo draag jij een steentje bij aan de extra omzet voor de vestiging.

Rond een uur of 10 wordt het vaak wat rustiger. Vervelen? Dat hoeft nog steeds niet. Naast jouw rol als Kassamedewerker ondersteun je ook de servicebalie. Zijn klanten hun pas vergeten of willen zij een klantenpas aanvragen? Hebben zij vragen over bepaalde producten? Jij weet het antwoord of verwijst ze door naar de juiste collega.

Na de pauze loop je nog een rondje door de winkel. Je zorgt dat de koffiehoek netjes is en dat de kassakoopjes zijn bijgevuld. Tussendoor spreken verschillende klanten jou aan. Je helpt ze vriendelijk. Even voor 16.00 uur zit jouw werkdag er weer bijna op. Je sluit de kassa af en gaat lekker naar huis.

Je bouwt meer op met Bouwmaat
Wij bouwen graag samen aan jouw ontwikkeling. Zo kun je opleidingen volgen of doorgroeien naar een andere functie. Het contact met onze (vaste) klanten maakt deze baan nóg leuker.

Verder bieden wij:

 • een salaris tussen de €1.959,32 en €2.141,17 op basis van 40 uur;
 • een bonus op basis van persoonlijke prestaties en die van de vestiging
 • een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • korting tot 20% op het assortiment
 • een informele werksfeer
 • persoonlijke en inhoudelijke ontwikkelmogelijkheden door een breed aanbod aan opleidingen
 • Wat breng je mee?

 • Mbo-2 werk- en denkniveau
 • Een klantgerichte instelling
 • Je bouwt meer op met Bouwmaat! Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team en krijg je genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ambitie, betrokkenheid, collegialiteit, transparantie en vakmanschap zijn belangrijke kenmerken van onze organisatie.

  De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en een assessment welke jij online kunt invullen.

  De vacature staat open tot en met woensdag 3 maart 2021.

  Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Josi Selanno, Manager Logistiek en Service Maastricht via 043 604 9060. Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Suzanne van den Berg, HR-adviseur, via 0621448542.

  Klik hier om te sollciteren